Tre podcastavsnitt som handlar om trav du inte får missa

Värmeböljan har slagit till mot Sverige och vad passar då inte bättre än att lyssna på en podcast som handlar om trav? Travprat listar olika podcatser på sidan “Podcasts om Trav“. Nedanför listar Travprat sina favoritavsnitt från olika podcaster som du inte får missa. Alla poddar “finns där poddar finns“.

Travprat listar travrelaterade saker mellan himmel och jord. Alltid koras en Vinnare samt två placeringar som hamnar på Plats.

Kaj Widell – Sommartravpratarna

Kaj Widell anses vara en av de största talanger som svensk trav har haft genom tiderna men livet har blivit allt annat än en raksträcka för det. Kaj har däckats av alkoholism och utmattning men har också rest sig och tagit sig ur de djupaste svackorna, gång på gång.

Stefan Hultman – Hall of Fame-podden

Stefan Hultman är en legendarisk travtränare som bland annat tränat Maharajah, From Above, Marshland, Gentleman, Pine Dust, Naglo, Lie Detector, Jaded, Panne de Moteur, Triton Sund och Nimbus C.D. Han utsågs till “Årets Tränare” vid Hästgalan två gånger (2002, 2008). Han valdes in i Travsportens Hall of Fame 2017. Numer är han syns och hörs han i ATG Live-studion.

Maria Törnqvist – Hovavtryck

Maria Törnqvist berättar om de tuffa åren när hennes båda föräldrar gick bort i cancer och hur hon klarade och reste sig ut ur sorgen. Idag ses hon som en av Sveriges mest lovande tränare. I avsnittet berättar hon även om sina tankar om framtiden och om sina drömmar.

2019-07-25T11:37:14+02:00
Till toppen