Harry Boy är ett välkänt ansikte för många svenskar.
För V75-spelarna på ATG.se kommer han nu i ytterligare två varianter – Harry Boy Chans och Harry Boy Favorit.
– Harry Boy är redan en fantastisk produkt när det gäller både spel och vinster på V75. Med Chans och Favorit gör vi Harry Boy ännu bättre och ökar spelupplevelsen ytterligare för våra kunder, säger Mikael Bäcke produkt och affärsutvecklingschef på ATG.

Harry Boy är ett populärt sätt att vara med och slåss om miljonerna på V75 om man inte har kunskapen eller tiden att göra sin egen rad. Harry Boy Original som blandar favoriter och skrällar finns självklart kvar, men för den som spelar på ATG.se går det nu även att välja:

  • Harry Boy Favorit – Större chans till vinst!
    Denna variant fokuserar på mer sannolika rader, vilket leder till att produkten oftare får fler rätt och lägre utdelningar.
  • Harry Boy Chans – Chans till större vinst!
    Denna variant viktar kupongen mot större vinster. Detta leder i sin tur till att man inte kan förvänta sig att vinna lika ofta.

– Vi har under en period låtit slumpvis utvalda ATG.se-kunder testa Chans och Favorit och våra efterföljande kundundersökningar visar bland annat att valbarheten är uppskattad och att spelupplevelsen ökat när kunderna fått välja sin variant av Harry Boy, säger Mikael Bäcke och fortsätter:

– Vi har också fått ett kvitto på att de nya produkterna levererar då Favorit genererat vinster på upp till 7 av 10 kuponger vid favoritbetonade omgångar samtidigt som Chans varit med och jagat storvinster i svårare omgångar.

Chans och Favorit kommer inledningsvis vara exklusivt för ATG.se och vid spel på V75.

– Vår ambition är att få ut Chans och Favorit i butik under våren och vi tittar självklart även på möjligheten att införa de nya varianterna på fler spelformer i framtiden, säger Mikael Bäcke.

Harry Boy betalade ut över 920 miljoner i vinster till sina spelare under 2017. Fjolårets största Harry-vinst, tidernas näst högsta, kom på nyårsafton då en spelare vann över 17 miljoner på V75 med hjälp av en Harry Boy för 96 kronor.

Här hittar du mer information om Harry Boy Chans och Harry Boy Favorit.

Om ATG. AB Trav och Galopp ägs till 100 procent av trav- och galoppsporten. ATG levererar en kombination av trav- och galoppsport i världsklass samt spännande och underhållande spel. ATG tryggar via spelet på hästar den svenska trav- och galoppsportens långsiktiga förutsättningar. Hela ATG:s överskott, 2 miljarder kronor årligen, går tillbaka till hästsporten. Läs mer: https://omatg.se/