På lördag blir det Disco

Umåker bjuder på en trevlig V75-omgång med flera topphästar. Denna vecka släpps endast 15 andelar i Travprat V75. Så först till kvarn.

Vill du vara med på en andel så kan du köpa en via Min Andels ATG-Tillsammanssida. 111 kronor per andel.

Tidiga tankar om V75-loppen

I V75-1 startar endast sex hästar. 4 Diamanten imponerade stort under fjolåret och har nu bytt stallplats till Stig H Johansson. Det nya stallet är uppåt och tror på god segerchans direkt. 2 Makethemark glänste i årsdebuten och är ett givet garderingsstreck.

V75-2 är lite mer svårlöst och det lutar att det blir ett par streck i detta lopp på Travprats V75-kupong. 4 Sir Henry P.Hill och 7 Prosperous är givna på kupongen. 6 Julius Leejs kommer rycka skorna och ny kusk i Carl Johan Jepson. Jepson brukar pricka bra från springspår och kan vara ett roligt skrälldrag.

Om V75-3 luktar det tvåhästarslopp. 2 Digital Ink och 6 Cruzado Dela Noche kommer bli klara streckfavoriter och här kommer Travprat ta ställning och spika någon av dem. Vilken av dem får senaste information bestämma men just nu är det fördel Digital Ink då han troligen kommer till ledning och där brukar det vara tufft att plocka ner honom.

I V75-4 blir det att ta fram pennan och strecka på igen. 3 Hierro Boko vann nyligen ett V75-lopp och jag har svårt att tro att Marcus Lindgren skickar hästen typ 100 mil norrut om det inte är toppchans. Även Stefan Melander skickar flera hästar till Umåker och 7 Digital Performer är ett motbud till Hierro Boko.

I Vårbjörken (V75-5) startar idel ädel adel när det kommer till kallblodshästar. Eller vad sägs om 1 Tekno Odin, 4 Lome Brage, 5 Månprinsen A.M. och 11 Odin Tabac för att nämna några. Lome Brage slog Månprinsen i ett liknande lopp ifjol. Månprinsen har däremot sett äckligt bra ut de senaste starterna och är återigen ett spikalternativ.

En trevlig Bronsdivision med flera spännande hästar. Jag tror att det blir riktig cowboykörning i inledningen då många vill till ledningen. Detta gynnar 7 Disco Volante som jag trodde skulle vinna Prinsens Jubileumspokal på långfredagen men blev slagen av Pastore Bob. Disco Volante har en grym avslutning och när grabbarna fäktats färdigt i loppinledningen så rullar Ulf Ohlsson fram med Disco Volante och avgör. Spikalternativ!

Återigen bjuder Silverdivisionen upp till dans. 5 Qahar Q.C. älskar distansen men har ett par tuffa konkurrenter i detta lopp. 2 Michelangelo Ås tror stallet på och ska ses med chans och är en av dem som kan sitta i ledningen i första kurvan. 4 Linus Boy hade mycket sparat kvar i det senaste loppet och kan segerstrida.

Systemet

Denna vecka kommer systemet bestå av 15 andelar, sen slutsålt.

Vill du vara med? En andel kostar 111 kronor.  På Minandels ATG-tillsammanssida så kan du följa hur systemet börjar ta form.

Tänk på att när du köper andelar från Travprats V75-system skänker du samtidigt pengar till Svenska Hästars Värn då del av ombudsavgiften går dit.

Missa inte att vara med i Travprats andelslag. Travprat samarbetar med Minandel.se och en andel kostar 111 kronor. Du köper en andel via ATG Tillsammans.

Travprat skänker sin del av ombudsavgiften till välgörande ändamål. Under 2018 kommer Travprat (och ni andelsköpare) att skänka pengar till  Svenska Hästars Värn.

Travprats V75-tankar

2018-04-18T16:53:09+02:00
Till toppen