Fixar Travprat V75 sju rätt igen?

Sju rätt i söndags renderade i att TRAVPRAT V75 satt ”sjuan” för andra veckan i rad. Nu blev utdelningen inget att hänga i julgranen men det blev i alla fall ett positivt nettoresultat för Travprats lagkamrater. Denna vecka är det återigen jackpot när V75-finaler avgörs på Solvalla. Det bjuds på grymma lopp och det krävs ytterligare djupdykning från min sida för att lyckas bena ur denna omgång.

Vill du vara med på en andel så kan du köpa en via Min Andels ATG-Tillsammanssida. 111 kronor per andel.

Tidiga tankar om V75-loppen

Trevliga hästar i stoeliten (V75-1) selas ut. Jag är svag för 10 Ultimate Wine som är snabb som en vessla från start och missgynnas såklart av spåret. 5 Galactica gör årspremiär och chansas troligen bort på systemet på grund av det.

1 Ile Saint Louis (V75-2) stod för en grym insats senast och kontrade tillbaka och vann. Kan mycket väl vara spets och blommor denna gång. Jorma Kontio är grym på att köra på klockan och kommer de till ledningen så blir de svåra att slå.

I V75-3 är det återigen dags för kval till Olympiatravet. 1 Zenit Brick kommer bli förhandsfavorit och utanför honom startar 2 Sir Ratzeputz. Stallkörning så att inte Zenit Brick blir instängd? 9 Shadow Woodland är som bekant bäst i främre träffen men kan nog få en fin resa bakom Sir Ratzeputz denna gång.

4 Sir Q.C. (V75-4) såg grym ut i söndags och startar på lördag från ett bättre läge. Har 6 Titan Brodde utanför sig så direkt fördel Sir Q.C. Bakom dessa kommer 7 Gute Band och 10 Farouk B.R. smyga med. Svårt att välja bland dessa fyra men Sir Q.C får tipset på grund av bästa läge. Rank: 4-10-7-6

4 Trinity Lux (V75-5) ledde nästan loppet runtom senast men blev slagen av 1 Generaal Bianco. Nu aviserar Wilhem Paal att Trinity Lux återigen ska köra i ledningen. Orkar Peter Untersteiner och Generaal Bianco att hålla upp ledningen så kan loppet vara över. Gör han inte det så kan det bli lite vilda västern körning. Bakom lurar 12 Globalsatisfaction och Ulf Ohlsson gråter nog inte blod om alfahannarna vill köra aggressivt i loppinledningen…

7 Who´s Who (V75-6) presenterade sig för den breda travmassan när det var V75 på Mantorp. Tränaren Pasi Aikio aviserar att de ska rycka framskorna (har endast gått med skor runtom) och hoppas på positiv effekt. Har visat att han orkar vinna den tunga vägen och det blir troligen dödens igen. Who´s Who spikades senast när TRAVPRAT V75 fick sju rätt (Mantorp 24 mars) och är ett tänkbart spikförslag återigen. Dock är det viktigt att Örjan Kihlström sitter upp bakom då han känner hästen väl. Örjan Kihlström ställer in veckans tidiga tävlingar på grund av ryggproblem. På förhand värst emot är den norska/holländska gästen 3 Floris Baldwin som radat upp segrar på hemmaplan.

Frågan är hur bra 11 Olle Rols (V75-7) kommer att bli? Han har radat upp segrar och vinner loppen på alla möjliga sätt. Nu är det återigen bakspår men det kanske inte spelar någon roll. Motstånd saknas inte då bland annat 1 Erik Sting, 10 Pastore Bob och 4 Rushmore Face också är med i loppet. Förhoppningsvis blir det hård körning (troligt då Lufti Koljgjini har framspår…) och det loppscenariot gynnas Olle Rols såklart av.

Systemet

Riktigt rolig och klurig V75-omgång. Det finns några hästar som lyfter sig från övriga i de flesta lopp vilket gör att dragen i loppen blir väldigt spelvärda till låg spelprocent. Jag tror att utdelningen på lördag kommer att bli hög. Tidigt spikförslag är Who´s Who (om Örjan är frisk…).

Vill du vara med? En andel kostar 111 kronor.  På Minandels ATG-tillsammanssida så kan du följa hur systemet börjar ta form.

Tänk på att när du köper andelar från Travprats V75-system skänker du samtidigt pengar till Svenska Hästars Värn då del av ombudsavgiften går dit.

Missa inte att vara med i Travprats andelslag. Travprat samarbetar med Minandel.se och systemet bygger på 15 andelar där en andel kostar 111 kronor. Du köper en andel via ATG Tillsammans.

Travprat skänker andelsavgiften till välgörande ändamål. Under 2018 kommer Travprat (och ni andelsköpare) att skänka pengar till  Svenska Hästars Värn.

Travprats V75-tankar

2018-04-05T08:37:52+02:00
Till toppen