En sportkanal för alla trav- och galoppfantaster med direktsända tävlingar sju dagar i veckan. I dag onsdag den 23 maj är det premiär för ATG Live hos alla kunder hos Boxer och Com Hem.

– Det blir en riktig rivstart för ATG Live. I helgen är världens bästa hästar på plats på Solvalla för Elitloppet. ATG Live bjuder på hela 20 direktsända timmar från Solvalla med alla lopp, reportage, intervjuer och analyser under helgen, säger Per Tellander VD för ATG:s mediabolag Kanal 75.

Intresset för spel på hästar, och livesändningar från trav- och galopptävlingar, är större än någonsin. ATG Live har i många år varit en populär digital kanal som gått att uppleva via dator, surfplatta och mobil på atg.se. I dag tar ATG Live nästa steg och blir tillgänglig i HD-kvalitet för omkring 800 000 hushåll hos Com Hem och Boxer.

– Vi vill skapa Sveriges mest engagerande spelupplevelse och mötesplats för spel för våra kunder. Sändningarna i TV4 Gruppens kanaler är mycket populära och kommer att fortsätta. Samarbetet med Com Hem och Boxer gör att vi nu ytterligare kan spetsa upplevelsen och erbjuda trav- och galoppfantasten direktsända lopp upp till 14 timmar varje dag, sju dagar i veckan, året om med tyngdpunkt på de populäraste spelformerna V75, V86, Grand Slam 75 och V64. Allt levererat i HD-kvalitet direkt hem till tv-soffan, säger Markus Ström, Head of Partner Sales på ATG.

Fram till 21 juni kan alla som är kunder hos Com Hem och Boxer ta del av sändningarna utan extra kostnad. Därefter blir ATG Live en del av Com Hems Guldpaket och går att hitta på kanalplats 70 samt via Com Hems app. Boxerkunder TV Max kan hitta sändningarna på kanalplats 50.

ATG Live hos Com Hem
– Tillgängligt i Com Hems digitala utbud fram till 21 juni – idag 650 000 hushåll
– Tillgängligt för kunder med TV Guld – idag 100 000 hushåll
– Kostnadsfritt för alla kunder fram till 21 juni, därefter en del av Guldpaketet
– Kunder som inte har Guldpaketet kan köpa till ATG Live separat
– Finns på kanalplats 70 och i Com Hems app
– För mer information, www.comhem.se

ATG Live hos Boxer
Tillgängligt för kunder med TV Max- paket – idag 60 000 hushåll
Tillgängligt för kunder med IPTV TV Max- paket – idag 2 000 hushåll
Kostnadsfritt fram till 21 juni, därefter en del av TV Mix och TV Max
Finns på kanalplats 50.
För mer information, www.boxer.se

För mer information kontakta
Per Tellander, VD för ATG:s mediabolag Kanal 75
per.tellander@atg.se
+46707758069

AB Trav och Galopp (ATG) ägs till 100 procent av trav- och galoppsporten. ATG levererar en kombination av trav- och galoppsport i världsklass samt spännande och underhållande spel. ATG erbjuder spel hos drygt 2 000 ombud, i digitala plattformar samt på 37 trav- och galoppbanor runt om i landet. Under 2017 genomfördes cirka 20 000 lopp med spel. Koncernen omsatte 2017 4,2 miljarder kronor. ATG tryggar via spelet på hästar den svenska trav- och galoppsportens långsiktiga förutsättningar. Hela ATG:s överskott, 2 miljarder kronor årligen, går tillbaka till hästsporten. Läs mer: https://omatg.se/