Äntligen Elitloppet!

Nedan finner du TRAVPRATS tankar inför söndagens V75-omgång.

Vill du vara med på en andel så kan du köpa en via Min Andels ATG-Tillsammanssida. 111 kronor per andel.

Dessa är Travprats tankar till söndagens V75:

V75-3:

5 Bold Eagle fick det lättaste heatet av favorithästarna och ska normalt vinna detta försök även om han springer baklänges. Dock så har kretsen aviserat skor i försök och varit tydliga med att det är finalen som ska vinnas.

V75-4:

På förhand ett tvåhästarslopp och en förväntad duell mellan 1 Ringostar Treb och 4 Proplusion. Jag har svårt att de att någon tar en längd på Ringostar Treb med Paal Gaspedal så knapp fördel för Ringo.

V75-5:

14 Just Wait And Sea vann senast Örebro International och är förstahäst i ett öppet långlopp. Varning för 13 Super Photo Bood.

V75-7:

1 Giveitgasandgo var nära en rosa biljett och har två raka andraplatser mot motstånd som ej finns i detta lopp. Spåret mot?

Systemet

TRAVPRAT V75 består av 15 andelar, sen är det slutsålt.

Vill du vara med? En andel kostar 111 kronor.  På Minandels ATG-tillsammanssida så kan du följa hur systemet börjar ta form.

Tänk på att när du köper andelar från Travprats V75-system skänker du samtidigt pengar till Svenska Hästars Värn då del av ombudsavgiften går dit.

Missa inte att vara med i Travprats andelslag. Travprat samarbetar med Minandel.se och en andel kostar 111 kronor. Du köper en andel via ATG Tillsammans.

Travprat skänker sin del av ombudsavgiften till välgörande ändamål. Under 2018 kommer Travprat (och ni andelsköpare) att skänka pengar till  Svenska Hästars Värn.

Travprats V75-tankar

2018-05-29T07:05:11+02:00
Till toppen