VinnaTillsammans från Eskilstuna blev årets stora vinnare på ATG Sales Awards.
Butiken vann dubbelt när de fick ta emot utmärkelsen för ”Årets Tillsammansbutik” och sedan galans mest prestigefyllda pris ”Årets ATG-butik”
.
”De lever och andas travsport och travspel i butik, på ATG-Tillsammans, på sociala medier, på travbanan och i stallet”, löd en del av juryns motivering.

På ATG Sales Awards hyllas och prisas, i olika kategorier, det gångna årets bästa av ATG:s drygt 2 000 butiker. Under söndagen fanns 400 inbjudna gäster och nominerade från butikerna på Stockholm Waterfront och de fick se VinnaTillsammans från Eskilstuna bli ”Årets ATG-butik” i hård konkurrens. De fyra övriga nominerade i samma kategori var: Café Brasco (Stockholm), Andelskungen (Stockholm), Ica Maxi Alingsås och Direkten Hallbergs (Mjölby).

Juryns motivering:
”Sveriges vinstrikaste ATG-butik – VinnaTillsammans – tar även samhällsansvar genom att stödja flera cancerorganisationer. De lever och andas travsport och travspel i butik, på ATG-Tillsammans, på sociala medier, på travbanan och i stallet. Den nära kopplingen till travet, drivkraften att rekrytera nya kunder och fortbilda svenska folket i sport och spel inger förtroende hos spelare och sätter nya standard för spelbranschen”.


Samtliga vinnare ATG Sales Awards:
Årets ATG-butik: VinnaTillsammans, Eskilstuna.
Årets Harrybutik: Direkten Spel & Tobakshörnan Alingsås.
Årets Andelsbutik: Coop Forum Sisjön.
Årets Tillsammansbutik: VinnaTillsammans, Eskilstuna.
Årets V75-butik: Servicekiosken Kinna.
Årets Medlemsbutik: Direkten Stockholms Turaffär.
Årets Sverigelottenbutik: Spelbutiken Guldgruvan, Västra Frölunda.
Årets Telekontantbutik: Coop Forum Boden.
Vinnare ATG Challenge: Hemmakväll Kungälv.

Om ATG. AB Trav och Galopp ägs till 100 procent av trav- och galoppsporten. ATG levererar en kombination av trav- och galoppsport i världsklass samt spännande och underhållande spel. ATG tryggar via spelet på hästar den svenska trav- och galoppsportens långsiktiga förutsättningar. Hela ATG:s överskott, 2 miljarder kronor årligen, går tillbaka till hästsporten. Läs mer: https://omatg.se/