ATG erbjuder vinnarspel fyra dagar i rad under Gothenburg Horse Show.
Torsdag till söndag går det att spela på dagens högsta hoppklass på plats i Scandinavium, via ATG.se eller i ATG:s butiker.
– Sportsligt håller Gothenburg Horse Show världsklass, här möter våra svenska toppryttare övriga världseliten. Hoppklasserna vi tar spel på har vi valt med omsorg, säger tävlingsledare Tomas Torgersen

Från torsdag till söndag kommer ATG att erbjuda vinnarspel på hästhoppningens högsta klass.
Den klass där spelet gör premiär är torsdagens tidshoppning med hinderhöjden 1,50 meter.

– Det kommer bli spännande dagar i Göteborg och vi är glada att vi kan erbjuda spel på högklassig hästhoppning, både till publiken på plats och våra övriga kunder, säger Katarina Widman, försäljningschef ATG.

Spellistorna kommer att publiceras på ATG.se cirka klockan 10.00 samma dag som klassen rids och kommer att vara numrerade från 1-20. De 19 första är namngivna ekipage (häst + ryttare) och nummer 20 är samtliga övriga deltagare.
ATG:s spellista baseras i huvudsak på världsrankingen och numreringen av ekipagen i spellistan kommer att skilja sig från Gothenburg Horse Show officiella startlista.

Som sponsor till Svenska Ridsportförbundet möjliggör ATG bland annat utvecklingsprogrammet ATG Hopp & Talang, där hopp-, dressyr-, fälttävlans- och pararyttare med mästerskap i sikte får stöd under ett år. En av hoppryttarna är Matilda Pettersson från Norrköping, som har fyra hästar till start på Gothenburg Horse Show.

– Genom ATG Hopp & Talang har jag fått koll på hur mycket hela hästnäringen får tillbaka genom spelet på hästar, därför tycker jag det känns toppen att vi i ridsporten kan vara med och bidra genom spelet på hoppningen, säger Matilda.

Klicka här för aktuell spellista, tips och mer information om regler och spel på hästhoppning hos ATG.

Om ATG.AB Trav och Galopp ägs till 100 procent av trav- och galoppsporten. ATG levererar en kombination av trav- och galoppsport i världsklass samt spännande och underhållande spel. ATG tryggar via spelet på hästar den svenska trav- och galoppsportens långsiktiga förutsättningar. Hela ATG:s överskott, 2 miljarder kronor årligen, går tillbaka till hästsporten. Läs mer: https://omatg.se/