Sedan 1993 har det gått att spela Harry Boy i ATG:s butiker och nu får originalet sällskap.
Det är Harry Boy-varianterna Chans och Favorit som lanseras i ATG:s 2 000 butiker.
– Chans och Favorit har varit populära val under den korta tid de funnits på ATG.se. Med valmöjligheten ökar spelupplevelsen och det känns bra att vi nu även kan erbjuda det till våra butikskunder, säger Mikael Bäcke produkt- och affärsutvecklingschef på ATG.

Harry Boy är ett populärt sätt att vara med och slåss om miljonerna på V75 om man inte har kunskapen eller tiden att göra sin egen rad. V75-spelarna på ATG.se har de senaste sju veckorna kunna välja mellan tre olika varianter av Harry Boy och nu finns även samma möjlighet för de som spelar i någon av ATG:s butiker. Förutom Harry Boy Original så går det vid spel på V75 även att välja:

Harry Boy Favorit – Större chans till vinst!
Denna variant riktar in sig mer mot sannolika vinnare, vilket leder till att produkten oftare får fler rätt.

Harry Boy Chans – Chans till större vinst!
Denna variant lägger krutet på att jaga de större vinsterna. Detta leder i sin tur till att man inte kan förvänta sig att vinna lika ofta.

Harry Boy Chans och Harry Boy Favorit går än så länge endast att välja vid spel på V75.

– Vi tittar självklart på möjligheten att införa de nya Harry-varianterna på fler spelformer i framtiden, säger Mikael Bäcke.

Harry Boy betalade ut över 920 miljoner i vinster till sina spelare under 2017. Fjolårets största Harry-vinst, tidernas näst högsta, kom på nyårsafton då en spelare vann över 17 miljoner på V75 med hjälp av en Harry Boy för 96 kronor.

Här hittar du mer information om Harry Boy Chans och Harry Boy Favorit.

Om ATG. AB Trav och Galopp ägs till 100 procent av trav- och galoppsporten. ATG levererar en kombination av trav- och galoppsport i världsklass samt spännande och underhållande spel. ATG tryggar via spelet på hästar den svenska trav- och galoppsportens långsiktiga förutsättningar. Hela ATG:s överskott, 2 miljarder kronor årligen, går tillbaka till hästsporten. Läs mer: https://omatg.se/